Mint-o-matic.nu
Om mobiltelefoner

HTC One – Systemspecifikation

januari 14, 2016 12:49 by Admin
I detta inlägget ska jag lite tråkigt gå igenom lite vad som finns i själva telefonen det vill säga dess systemspecifikation. Jag tar inte upp allt men några saker. Telefonen har 1,5GHz quad core processor och detta är mycket bra för att vara en mobiltelefoner. Det finns telefoner på marknaden som har bättre processorer men detta är helt okej. Som vanligt så använder HTC-telefonerna plattformen Android. Som skrivet tidigare så gillar jag Android och enda anledningen till att jag gillar den är att Android är den första plattformen som jag använt till mina smartphones. Har som exempel aldrig ägt en Iphone. Telefonen har Bluetooth och det tycker jag är viktigt. Alla mina övriga elektroniska produkter har Bluetooth så det är smidigt för mig. En mängd olika kameraspecifikationer finns med men vill ni läsa mer om detta rekommenderar jag er att besöka deras hemsida.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS