Mint-o-matic.nu
Om mobiltelefoner

HTC One – Vad ingår?

januari 12, 2016 12:48 by Admin
Har använt telefonen ett tag nu och jag är supernöjd. Har hittills inte hittat något att klaga på. Jo kanske en sak och det är att batteritiden avsevärt försämras när man är uppkopplad till nätet. Möjligt att alla telefoner har detta ”problem” men det är lite irriterande eftersom jag alltid är uppkopplad. En häftig sak som man kan göra med HTC One är att fota samtidigt som man filmar. Har faktiskt använt detta en hel del eftersom jag älskar att filma och foto. Nu kanske ni undrar varför denna funktionen är något att ah, man kan väll bara editera sitt filmklipp och välja vilken filmsekvens som man vill göra ett foto av? Ni har säkert helt rätt men jag vet faktiskt inte hur man gör så då är denna funktionen bra för mig. Jag kan även skicka iväg fotot snabbt genom denna funktionen.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS