Mint-o-matic.nu
Om mobiltelefoner

Min nyinköpta smartphone

januari 11, 2016 12:48 by Admin
Jag har i dagarna köpt mig en ny smartphone och denna gången blev det en HTC One. Anledningen till att jag valde just denna telefonen var att den var snygg. Min åsikt är att köpa en ny mobiltelefon är lite som att köpa ditt första golfset. Du kan läsa på hur mycket som helst men du kommer inte bli klokare för det. Alla telefonerna har olika fördelar och nackdelar och de nyaste mobilerna har ungefär samma prestanda. Så jag köpte den jag tyckte var snyggast och det blev som skrivet en HTC One. Jag har haft en HTC innan och trivs med deras system så det kändes naturligt att köpa en HTC. Kollade lite på en Iphone men de är inte speciellt snygga och det de flesta är överens om är att prestandan i Apples telefoner inte håller i jämförelse med de andra stora märkena. Köper du en Apple så köper du en livsstil och jag vill vara så lång som möjligt från den livsstilen.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS