Mint-o-matic.nu
Om mobiltelefoner

Mobiltelefoner de vanliga

januari 19, 2016 12:51 by Admin
Allt handlar idag om smartphones och de olika apparna och kameraalternativen som finns att tillgå. Känslan är att alla i hela världen äger en smartphone men så är det självklart inte. Det finns väldigt många i Sverige som har valt att inte ha en smartphone och den vanligaste anledningen som jag hör är att de enbart vill ha en mobiltelefon som man kan ringa och skicka sms med. Varför behöver vi egentligen en smartphone? Är det på grund av att man enkelt vill kunna koppla upp sig? Många människor som äger en smartphone har internet hemma och sitter och jobbar vid en dator på jobbet. Varför behöver de då en smartphone? Jag vet faktiskt inte. Många stunder har jag själv funderat över varför jag har en sådan avancerad telefon. Jag skulle lika gärna kunna köpa en telefon för 300kr på Elgiganten eller något liknande. Min anledning är att jag vill kunna fotografera när som helst men utan denna anledningen så har jag faktiskt ingen nytta av en smartphone när jag tänker efter.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS