Mint-o-matic.nu
Om mobiltelefoner

Mobiltelefoner i mindre utvecklade länder

januari 21, 2016 12:51 by Admin
Jag reser en hel del i mitt arbete och även privat. I mitt arbete reser jag i Europa och där ser man tydligt trenden att de flesta mobilanvändarna använder sig av en smartphone. Däremot när jag reser privat så går resorna till Sydamerika, Asien och Afrika och nästan alla människorna jag stöter på där har en vanlig mobiltelefon. En anledning till detta är självfallet att många av dessa människor inte har råd med en smartphone men en annan anledning är på vissa av länderna jag besökt att de inte har ett utvecklat nätverk av mobilinternet. Utan Internet är en smartphone ganska meningslös så även rika människor i vissa av länderna jag har besökt använder en vanlig mobiltelefon. I Sverige är känslan att ingen har en Nokia telefon längre men i som exempel Filippinerna har varannan människa en Nokia telefon och anledningen till detta är att dessa telefonerna är väldigt billiga. Dessa telefoner har en klocka och du kan ringa samt sms:a med dem men det är nästan allt.

Just nu värderat 2.0 av 26 människor

  • Currently 2,038461/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS